Schommelhaken kopen?

Schommelhaken om uw schommelaccessoires veilig te kunnen bevestigen. Losse onderdelen waarmee u zelf een schommel kunt bouwen met vierkant en rond hout. We hebben ook speciale schommelhaken voor een duoschommel en voor professionele speeltoestellen.

Hieronder vindt u de schommelhaken die wij leveren. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit en veilig. Deze schommelhaken zijn uitvoerig getest en hebben een lange levensduur.


Schommelhaken-Draadstang
Schommelhaken Draads..
Schommelhaken-met-klem
Schommelhaken met klem
Overige-Schommelhaken
Overige Schommelhaken
Bevestigings-Materiaal
Bevestigings Materiaal

Schommelhaken

Als u een complete schommel frame besteld, dan worden de schommelhaken erbij geleverd. Als u echter uw bestaande speeltoestel uit wilt breiden met een schommel, of als u zelf een schommel frame wilt maken, dan heeft u schommelhaken nodig. Wij leveren diverse soorten schommelhaken.

Schommelhaken draadstang

Deze zijn geschikt voor ronde of vierkante schommelbalken. Ze zijn eenvoudig te bevestigen door ze door de balk te steken en vast te zetten met een moer. Het bevestigingspunt voor de ophangring aan het touw wordt bijgeleverd. U kunt kiezen uit karabijnhaken of gelagerde harpsluitingen. De gelagerde harpsluitingen zijn gelagerd, zodat ze zorgen voor meer schommelcomfort. We hebben speciale schommelhaken voor duoschommels. Ook hebben we speciale schommelhaken voor openbaar gebruik.

Schommelhaken met klem

Deze types omsluiten de schommelbalk in plaats van dat ze erin verzonken worden. Dit is een stevige verbinding voor een schommelstoel. We leveren ze met karabijnhaken. Ze zijn geschikt voor ronde of vierkante balken. De universele schommelhaken kunnen rond elk soort balk bevestigd worden. 

Overige schommelhaken

Deze schommelhaken kunnen aan ronde en vierkante balken bevestigd worden met schroeven. Ook vindt u hier de benodigdheden om een schommel te bevestigen aan een schuine balk. Speciaal voor zwaardere toepassingen leveren we types die gekeurd zijn voor openbaar gebruik. Dit zijn zeer sterke schommelhaken waaraan het touw of de ketting 360 graden kan draaien. Belasting tot 500 kg. 

Schommelhaak accessoires

Hier vindt u de bijbehorende artikelen die nodig kunnen zijn voor het bevestigen van uw schommel, zoals karabijnhaken, stelachten en touwklemmen.


Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.