NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Trampolines - Professionele Trampolines - Professionele Akrobat Trampolines
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Professionele Akrobat Trampolines

Hier treft u alle Akrobat Trampolines welk zijn gekeurd conform de openbare normen NEN-EN 1176 en kunnen gebruikt worden voor zakelijke doeleinden zoals bijvoorbeeld op schoolpleinen, instellingen, verenigingen of speeltuinen.

Heeft u vragen of problemen bij het bestellen kunt u altijd contact met ons opnemen via Tel: 0111-643077 of via info@debruinespeeltoestellen.nl.


Akrobat Trampolines voor Publiek Gebruik

De Professionele trampolines van Akrobat zijn door een onafhankelijke keuringsinstituut op de toepasbare delen van de 'Standard for Playground Equipment' van de Europese wetgeving gekeurd. Deze Akrobat Premium & Gallus lijn is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik en voldoet aan alle eisen voor openbaar gebruik namelijk de NEN-EN 1176-2017 normen.

Akrobat heeft dan ook een zeer complete en robuuste trampoline lijn en Ideaal dat de trampolines geheel gelijk met de grond verkrijgbaar zijn en daardoor gemakkelijk toegankelijk zijn voor gebruik. Maar wenst u een hoge variant ook dan heeft akrobat een mooie lijn trampolines. De Akrobat Primus Premium en/of Gallus trampolines zijn op alle belangrijke fronten met zware kwaliteit materialen uitgevoerd: frame, randkussen zijn zeer zwaar uitgevoerd. De Akrobat Primus Premium en/of Gallus lijn heeft alle belangrijke eigenschappen voor een trampoline: een modern design, maximale veiligheid en geweldige sprongeigenschappen. Ook zijn deze trampolines o.a. voorzien van een speciaal AkroVentPublic springdoek, dit is een geperforeerde springmat die veel lucht doorlaat, zodat je nagenoeg geen weerstand ondervindt bij het springen. Maar liefst 52,5% van het springdoek oppervlak is open uitgevoerd, hierdoor heeft dit springdoek een geweldige sprongcapaciteit en door de open structuur is het springdoek zeer snel droog na een regenbui.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.