NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Trampolines - Inground Trampolines - Inground trampolines zonder net
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Inground trampolines zonder net

Hieronder vindt u ons ruime aanbod inground trampolines zonder veiligheidsnet. Wij bieden de trampolines van twee merken aan, namelijk BERG en Akrobat. 
Heeft u vragen, of hulp nodig met bestellen? Neem dan gerust contact met ons op via Tel: 0111-643077 of via info@debruinespeeltoestellen.nlRonde Inground Trampolines
Wij kunnen verschillende varianten van ronde inground trampolines leveren, waaronder de Akrobat Orbit en de Berg Favorit. Het verschil tussen opbouw trampolines en inground trampolines is dat inground trampolines ingegraven worden. Dit zorgt er dus voor dat de valhoogte geminimaliseerd wordt en de kinderen makkelijker op en af de trampoline kunnen stappen. Een trampoline trapje is daarom ook niet nodig.
Rechthoekige inground Trampolines
Heeft u beperkte ruimte of wenst u de trampoline in een hoek te kunnen zetten, dit is uiteraard mooi mogelijk met een rechthoekige trampoline! Deze trampolines leveren wij van het merk Akrobat en Berg, Kwalitatief gezien zijn deze 2 merken nagenoeg gelijk en is het hoofdzakelijke verschil tussen de merken de afmeting. De trampoline is leverbaar met een grijze, groene of blauw rand.
Ovale inground Trampolines
Wenst u een ovale trampoline dit is ook mogelijk bij de bruine speeltoestellen, hierin kunnen wij de Berg Grand trampolines aanbieden welk verkrijgbaar zijn in 2 soorten; Favorit en Champion. Het champion model wordt voorzien van een airflow springmat wat het springen alleen maar leuker en beter maakt.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.