Duikelstangen / Rekstokken kopen?

Een rekstok of duikelstang komt uit de turnwereld. Ze worden bij de Olympische spelen gebruikt bij het turnen. Wij leveren rekstokken en duikelstangen van een hoge kwaliteit. Ze zijn bij normaal gebruik niet kapot te krijgen. Het is heel gezond voor uw kinderen om aan deze duikelstangen te zwaaien of om te duikelen aan een rekstok. Het biedt veel ontwikkelingsmogelijkheden voor de grove motoriek.


Duikelstang-Zonder-Palen
Duikelstang Zonder P..
Duikelstang-Met-Palen
Duikelstang Met Palen
Brandweerstangen
Brandweerstangen

Soorten duikelstangen en rekstokken
Wij leveren verschillende soorten losse duikelstangen en rekstokken zonder palen. Wij leveren ook duikelstangen en rekstokken die gekeurd zijn voor particulier gebruik (EN-71). We hebben ook duikelstang met palen in het assortiment.

Losse duikelstangen en rekstokken
De losse duikelstangen en rekstokken kunt u eenvoudig aan houten palen monteren. We leveren ze inculusief bevestigingsmateriaal en afdekdoppen.

Veiligheid
Voor de veiligheid rond het duikelrek of de rekstok leveren wij rubberen tegels die u rondom uw speeltoestel kunt leggen.

Om het geheel af te werken kunt u gebruik maken van paalornamenten. Deze geven het speeltoestel een fleurig uiterlijk en ze werken de scherpe randen van de palen weg, zodat uw kind zich niet kan bezeren aan het duikelrek of de rekstok. U vindt de paalornamenten bij de Accessoires Duikelrekken.


Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.