Speeltoestellen professioneel kopen?

Hier vindt u alle speeltoestellen en accessoires die NEN-EN 1176 gekeurd zijn. Dit betekent dat ze in het openbaar, bijvoorbeeld bij scholen, winkels en openbare speeltuinen, gebruikt mogen worden. 
 

Plaatsing 

Wilt u een speeltoestel, speeltoren of schommel door ons laten plaatsen volgens de openbare normen? Onze specialist kan u verder helpen. Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.


Schommels
Schommels
Schommelzitjes
Schommelzitjes
Nestschommels
Nestschommels
Multi-Kids-Schommel-Pro
Multi Kids Schommel ..
Glijbanen
Glijbanen
Schommelhaken
Schommelhaken
Turnringen
Turnringen
Speeltoestellen
Speeltoestellen
Duikelrekken-en-Evenwichstbalken
Duikelrekken en Even..
Veertoestellen--Wippen
Veertoestellen/ Wippen
Speelpanelen
Speelpanelen
Piramidenet
Piramidenet
Kabelbanen
Kabelbanen
Zand-en-Water-Speeltoestellen
Zand en Water Speelt..
Klimstenen
Klimstenen
Rubberen-Tegels
Rubberen Tegels
Grondankers
Grondankers
Diversen
Diversen

Glijbaan
We leveren kunststof en metalen modellen. De modellen van kunststof zijn leverbaar in verschillende kleuren. U kunt ook gekeurde grondankers bijbestellen voor de kunststof modellen.

De roestvrijstalen modellen zijn geschikt voor platformhoogtes van 1.00 m, 1.50 m en 2.00 m. De ankers kunnen in beton gestort worden. 

De kunststof en RVS modellen zijn aanbouwglijbanen. We leveren ook vrijstaande glijbanen voor openbaar gebruik. 

Nestschommels
Ons assortiment bestaat uit complete schommels en losse nestschommels. De complete schommel heeft een vrije ruimte nodig van 300 cm x 700 cm. De staanders en de schommelbalk zijn thermisch verzinkt. 

De losse nestschommels zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 100 cm en 120 cm. 

Schommelhaken
Als u een losse schommel voor openbaar gebruik besteld, is het van belang dat de schommelhaken ook voor openbaar gebruik gekeurd zijn. We leveren diverse soorten. 

Schommelzitjes
We leveren verschillende soorten schommelzitjes. Ze zijn gemaakt van stevig rubber. Voor extra veiligheid leveren we ook veiligheidsleuningen die aan de schommelkettingen bevestigd kunnen worden. Babyzitjes zijn ook verkrijgbaar. 

Speeltoestellen
We hebben een breed assortiment complete schommels voor openbaar gebruik of een speeltoren met glijbaan. De schommels zijn te verkrijgen met een houten of een stalen frame.