Schommel kopen?

Hier vindt u ons ruime assortiment schommels, voor elk budget en persoonlijke situatie. We leveren de schommel inclusief bevestigingsmateriaal. De schommels zijn gemakkelijk te monteren omdat de gaten voorgeboord zijn. De schommelaccessoires die u er onder wilt hangen zijn gemakkelijk te verwisselen vanwege het systeem met karabijnhaken. We staan garant voor de veiligheid door het keurmerk EN 71-8, dus een schommel van hoge kwaliteit, zeer stevig en stabiel!

Kom langs om een aantal schommels te testen en bekijken. Indien u meer informatie wilt of persoonlijk advies dan kunt u altijd bellen naar 0111-643077 of e-mailen naar info@debruineschommels.nl.

Voor accessoires: schommelzitjes, trapezes, klimmen en ringen.Babyschommels
Babyschommels
Rondhout-Schommels
Rondhout Schommels
Vierkanthout-Schommels
Vierkanthout Schommels
Stalen-schommels
Stalen schommels
Rondhout-Stalen-Schommels
Rondhout/Stalen Scho..
Paalschommels
Paalschommels
Muur-schommel
Muur schommel
Robinia-Schommels
Robinia Schommels

Soorten schommels
Er zijn vijf verschillende soorten schommels: rondhout schommels, vierkanthout schommels, stalen schommels, en paalschommels.

Rondhout schommel
Dit zijn de goedkoopste modellen. Verkrijgbaar met een of twee schommelzitjes, eventueel inclusief trap, glijbaan en touwladder. U kunt er ook voor kiezen om een schommel te bestellen zonder schommelzitjes, of om andere schommelzitjes bij te bestellen in onze webshop. Het rondhout vertoont eerder scheuren dan een schommel van vierkant hout. Dit is niet van invloed op de stabiliteit van de schommel.

Vierkanthout schommel
Hier heeft u de meeste keus aan modellen. Schommels van vierkant hout zijn bijzonder stevig en duurzaam. U kunt de vierkanthout modellen uitbreiden met allerlei accessoires, zoals een klimwand, klimnet en klimtouwen, en aanbouwglijbanen. De meest geavanceerde schommel is het model Schommel Apenbrug. Hier heeft uw kind allerlei mogelijkheden om te klimmen en te schommelen.

Stalen schommel
De meest robuuste en sterke modellen zijn de stalen schommels. We leveren deze modellen inclusief schommelzitjes vanwege de speciale schommelophangingen. Ze zijn levervaar met een tot drie schommelplaatsen. Deze modellen zijn oersterk.

Kunststof schommel
Deze kunststof modellen zijn sterk en duurzaam. Het grootste voordeel van kunststof is dat het makkelijk schoon te maken is en verder geen onderhoud vraagt. Het biedt verschillende mogelijkheden voor uw kind. Er kan in geschommeld, gegleden en geklommen worden.

Paalschommel
Dit is een must-have voor elke moderne tuin. Als de stoel verwijderd is dan neemt de schommel praktisch geen plaats in beslag. De Dreamliner Schommelstoelen passen perfect bij dit ontwerp. Deze schommelpalen zijn gemaakt van RVS of thermisch verzinkt metaal, wat zorgt voor een oersterke schommel!

Schommel uitbreiden
U kunt een bestaande schommel uitbreiden met allerlei accessoires, of nu een schommel bestellen en deze later uitbreiden. In onze webshop vindt u allerlei accessoires om uw schommeltoestel leuker en afwisselender te maken. Ook kunt u alleen de schommelstoelen veranderen om weer nieuwe speelervaringen te geven aan uw kind!

Veiligheid schommel
Onze schommels zijn gekeurd volgens de norm EN 71-8. Hiermee staan we garant voor een veilig speeltoestel. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de ondergrond rond de schommel zacht is. Hiervoor kunt u rubberen tegels bijbestellen in de webshop.

Persoonlijk advies schommel kopen
Er zijn vele mogelijkheden om uw schommel in te richten. Kom gerust langs om te kijken hoe de schommels staan en wat de mogelijkheden zijn voor u. We geven u graag persoonlijk advies. U kunt ook contact opnemen via telefoon of e-mail.