Klimnetten of klimtouwen kopen?

Klimmend de wereld ontdekken, dat is wat kinderen vaak willen! Het klimmen zorgt voor een goede ontwikkeling van de spieren, conditie en het fatansiespel. Er zijn genoeg mogelijkheden om te klimmen. Via een klimnet boven op een klimplateau komen of toch via een klimtouw met of zonder knopen. Met de losse klimstenen maak je op elk gewenste plek een klimwand. Heb je een mooie boomhut dan klim je met je touwladder zo naar boven! De klimtouwen zijn van sterk materiaal gemaakt.


Klimnetten
Klimnetten
Klimtouwen
Klimtouwen

Er zijn allerlei verschillende manieren om te kunnen klimmen:

Klimnetten

We leveren onze klimnetten zonder frame. Een frame kunt u eenvoudig zelf maken met een paar houten palen. Deze kunt u zo in de tuin plaatsen. Deze klimnetten komt u ook tegen in survivaltochten. Zo kunt u een eigen survivaltocht maken in uw tuin. We leveren ze met gegalvaniseerde stelschachten, zodat het klimnet gemakkelijk te bevestigen is. De maaswijdte is 25cm x 25cm. We leveren  verschillende maten. De levertijd is 1-2 werkdagen.

Klimstenen

Met klimstenen kunt u zelf een klimwand maken. U kunt ze bevestigen met de bijgeleverde bouten en inslagmoeren. De klimstenen hebben twee bevestigingspunten om te voorkomen dat ze gaan draaien. Elke set bestaat uit vijf klimstenen van vijf verschillende kleuren (rood, oranje, geel, groen en blauw). Ze zijn vervaardigd uit kunsthars. De inslagmoeren zijn geschikt voor hout. De levertijd is 1-2 werkdagen. Ze zijn gekeurd voor particulier gebruik (EN-71).

Klimtouwen

Met een klimtouw kunt u makkelijk omhoog klimmen. We leveren klimtouwen met en zonder knopen. Ook leveren we verschillende diktes. De klimtouwen zijn overal aan te bevestigen. Ze zijn voorzien van bevestigingsringen. De levertijd is 1-2 werkdagen. De klimtouwen zijn gekeurd voor particulier gebruik (EN-71).

Touwladders

Een touwladder klimt wat makkelijker dan een klimtouw. De touwladders zijn voorzien van ophangen van gegalvaniseerd staal. Ze zijn gekeurd voor particulier gebruik (EN-71). We leveren verschillende lengtes. Ook hebben we touwladders met vier zijden.

Veiligheid

Voor de veiligheid is het belangrijk dat er een zachte ondergrond is onder het klimtoestel. Hiervoor kunt u rubberen tegels bijbestellen in de webshop.