Glijbaan kopen?

Wij leveren glijbanen in alle soorten en maten. We hebben glijbanen die voor uitbreiding van uw speeltoren kunnen worden gebruikt, maar we hebben ook losse glijbanen. We leveren ook glijbanen die gekeurd zijn voor openbaar gebruik! Grote glijbanen voor buiten vindt u bij speeltorens.


Aanbouw-Glijbanen
Aanbouw Glijbanen
Complete-Glijbanen
Complete Glijbanen

Glijbaan openbaar gebruik
Als u een glijbaan zoekt voor openbaar gebruik, dan kunt u die vinden bij Openbaar Gebruik (NEN-EN 1176)

Soorten glijbanen
Wij leveren verschillende soorten glijbanen. We leveren modellen die geschikt zijn voor kleine en voor grotere kinderen. We kunnen u zowel complete glijbanen met trap leveren als glijbanen die aan een bestaand speeltoestel gemonteerd kunnen worden. We hebben zowel kunststof als RVS glijbanenn. Ook kunnen we ze leveren in verschillende soorten.

Welk merk glijbaan is het best?
Wij leveren modellen van het merk Step2 en Little Tikes. Elk merk heeft weer andere voordelen. U kunt in de productspecificaties bekijken welk type het beste bij u past.

Little Tikes glijbaan
De producten van Little Tikes komen uit de Verenigde Staten. Dit merk staat bekend om zijn degelijkheid. Alle glijbanen hebben dubbele wanden en zijn daardoor stevig. Little Tikes geeft garantie voor lang speelplezier.

Step2 glijbaan
Bij Step2 staat kwaliteit en service in een hoog vaandel. De glijbanen van Step2 vallen op doordat ze kleurrijk zijn en gedetailleerd. Daarnaast zijn ze degelijk uitgevoerd.

Voor wie zijn de glijbanen geschikt?
U kunt kiezen uit verschillende modellen. Kinderen vanaf twee jaar kunnen al van de kleinste glijbaan af. Voor grotere kinderen hebben we grotere modellen. Die kunt u gebruiken tot 12 jaar.

Waar zijn de glijbanen het best te gebruiken?
Voor een glijbaan heeft u niet veel ruimte nodig. Ze zijn geschikt voor uw eigen tuin. Ook voor openbare speelruimtes hebben we geschikte glijbanen. Kijk goed in de specificaties welke glijbaan geschikt is voor openbaar gebruik.

De kleinste modellen kunnen ook binnen gebruikt worden. Deze kunt in met mooi weer buiten zetten.

Welke glijbaan moet ik hebben?
Dit is afhankelijk van wat uw eisen zijn. Als u kleine kinderen heeft, kunt u het beste een complete glijbaan kopen die u ook binnen kunt gebruiken.

Als u al een speeltoestel heeft, kunt u ook een losse glijbaan kopen die u aan uw speeltoestel kunt monteren.

Voor grotere kinderen hebben we ook geschikte glijbanen. Deze zijn groter en steviger en kunnen alleen buiten gebruikt worden. Deze glijbanen hebben we ook voor openbaar gebruik.

Veiligheid rond glijbaan
Er wordt veel gespeeld rond de glijbanen of speeltoestellen. Voor de veiligheid is het belangrijk dat de glijbaan op een zachte ondergrond komt. Een grasveld is een goede ondergrond. Als dat niet mogelijk is, kunt u het beste rubberen tegels gebruiken.